example

Uși Rotor sau Rotative

 

Ești obișnuit să deschizi ușile care necesită cel puțin un metru pătrat liber, dar într-o încăpere de patru metri, unde să mai montezi și ușa? Problematic, nu? 

Acum a venit momentul să ''presori'' în casa/biroul tău amestecul dintre originalitate, stil modern, dar și primordial MULTIFUNCȚIONALITATE.

Modelele ROTOR sunt soluția perfectă pentru instalarea ușilor în încăperi compacte, cum ar fi birou, baie sau dormitor. Au capacitatea să economisească spațiu datorită unui sistem de deschidere ''magic'', care se întorc în jur de 180 de grade. 

 

                                                                                  

                                                                                   CUM FUNCȚIONEAZĂ UȘA ROTOR

 

Mecanismul ușii de tip rotor constă dintr-un ghidaj cu canelură din partea superioară a cutiei de ușă și o balama de pivotare cu o rolă, care sunt responsabile pentru deschiderea și închiderea ușoară a ușii, rotirea acesteia în jurul axei sale și deplasarea de-a lungul ghidajului superior.

 

 

 

 

Fantastic! Acum, orice model de ușă din lemn, de la Profil Doors poate deveni rotativă dacă o instalați în deschiderea mecanismului de înclinare și alunecare în locul balamalelor obișnuite. Sistemul de deschidere a pânzei este simplu: se mișcă lateral și simultan se rotește în jurul axei sale - în ușă.

Costul ușii de tip ROTOR este ''puțin condimentat'' la prima vedere, comparativ cu modelele standard, din motivul mecanismului utilizat.

Fii sigur însă: funcționalitatea și stilul chic al ușilor rotative vor face mereu din casa/biroul tău un adevărat studiou pentru amatorii de poze :).

 

 

Ușile rotor, de la Profil Doors, nu sunt doar practice, dar și elegante. Convinge-te de aceasta!

 

ușă elegantă, ușă roto, ușă rotativă, ușă multifuncțională

 

ușă modernă, ușă multifuncțională, ușă mică, ușă rotativă

Te-ai convins? Atunci nu mai sta pe gânduri și sună consultantul:

+40 (755) 476 598

arrow
Suna acum Cere oferta

Am deschis showroom etalon și în Iași!

+40 (755) 476 598 Strada Canta nr. 39 Bl. 508 Iași, Romania info@etalon.ro