example

Ușa glisantă MAGIC

Ușa glisantă cu sistem invizibil de glisare este cea mai nouă tehnologie de deschidere. Foaia de ușă ascunde în totalitate toate componentele metalice ale sistemului de glisare, acesta nu se vede nici pe ușa închisă, nici pe deschisă. Se încadrează perfect în stilurile moderne și minimaliste. NU este neapărat doar o ușă care închide intrări de pe holuri înguste, este mai degrabă un atuu tehnologic cu care să transformi casa sau biroul într-un spațiu modern și unic.

 

 

Sistemul de glisare invizibil este încorporat în partea inferioară a foii de ușă, este un mecanism produs în Italia, de o calitate superioară care va ține mulți ani. Încă un avantaj al acestui sistem este lejeritatea și silențiozitatea cu care se deschide și închide. Unii producători o numesc GHOST DOOR - ușa fantomă, total meritat, pentru că această ușă chiar pare foarte misterioasă. La prima vedere te temi s-o atingi, te temi că pică. Dar după ce o deschizi măcar o dată înțelegi că este foarte fermă și o poți glisa fără nici o frică. 

La comandarea acestui tip de ușă se comandă foaia cu minim 700 mm mai înaltă decât golul și nu mai puțin de 1000 mm lățime. 

 

          
 

 

Ușa MAGIC este din categoria EXPRESS TO IMPRESS, prețul la acest tip de ușă pornește de la 600 euro și poate varia în funcție de model și material al foii de ușă și de dimensiuni. În marea majoritate a cazurilor astfel de uși sunt alese pentru clădiri loft cu pereți foarte înalți sau cu spații maxim aerisite. 

 

Mai jos găsești o galerie foto a unui apartament care a folosit această ușă. Dacă vrei să te inspiri rulează mai jos. 

Dar dacă vrei să găsești ușa MAGIC potrivită casei sau biroului tău solicită asistența consultantului Etalon Doors : +40 (755) 476 598

 

 

arrow
Suna acum Cere oferta

Am deschis showroom etalon și în Iași!

+40 (755) 476 598 Strada Canta nr. 39 Bl. 508 Iași, Romania info@etalon.ro