Pereți glisanți

 

PEREȚI DESPĂRȚITORI DE STICLĂ abia acum încep să fie pe larg folosiți în construcțiile rezidențiale. Chiar dacă sunt reci ca și textură au avantaje incontestabile pentru casele care au ca și scop păstrarea spațiilor largi și aerisite. Se consideră că pereții de sticlă se potrivesc mai mult pentru birouri sau spații comerciale, însă designerii au reușit să creeze proiecte remarcabile cu pereți din sticlă în case și apartamente,  combinați atât cu stilul LOFT cât și cu alte stiluri.

 

Acum acești pereți sunt disponibili și pentru proiecte mici. 

 

  • Pereți glisanți în interiorul golului de ușă cât și de-a lungul peretelul.
  • Se pot instala de la 1 la 4 foi 
  • separate în 1-5 inserții (geamuri)
  • 4 feluri de sticlă
  • 3 culori la profile - Negru, argintu, cognac. 

 

Pentru ușile glisante se poate monta sistem de închidere lentă a ușii pentru a face procesul de închidere silențios și ușor. 

 

Pereti glisanti de sticla   Pereti despartitori de sticla   Pereti despartitori de sticlă   pereti despartitori de sticla   pereti despartitori de sticla   Usa glisanta din sticla   perete despartitor de sticla   Perete despartitor din sticla   Pereti glisanti de sticla   pereti glisanti din sticla   Perete glisant din sticla   Usa glisanta din sticla

 

 

Acesta sunt doar câteva variații standard posibile. Dar specialiștii Profil Doors procesează comenzi personalizate așa încât limită poate fi doar imaginația ta de designer sau anumite mecanisme rare, însă chiar și așa nu ezita să te inspiri din lucrările altor constructori și designeri. 

 

 

Iată ce poți face cu astfel de pereți: 

arrow
Suna acum Cere oferta