Ușa ROTATIVĂ de la PROFIL DOORS - o ușă TRENDY care se deschide în ambele direcții

01 August, 2019 Mariana Melnic uși rotative, uși moderne

Spațiul este atât de valoros în casele moderne și în studiourile minuscule, încât chiar și un singur metru pătrat de suprafață poate face o diferență uriașă. Tocmai de aceea ușile rotative de la Profil Doors sunt o inovație atât de cool și chic.

 Ușile permit mișcare rotativă și translatorie dintr-o singură dată, iar rotirea lor în jurul axei centrale sfârșește economisind 50% din spațiu - altfel consumată de ușile convenționale pe măsură ce se deschid. Este atât de funy, arată destul de futurist și este ca și cum ai aduce acasă acele uși de sticlă care se învârt din mall. Un mix excelent de formă și funcție. 

 

Usa rotativă București

Usa rotativa Bucuresti    Usa cu deschidere alternativa

 

 

Usa moderna Bucuresti    Usa rotativa in Bucuresti

 

Acest sistem de deschidere se potrivește cu mai multe modele din colecțiile de uși de interior de la Profil Doors, așa că ai din ce alge și poți asorta cu diferite stiluri de design interior. 

Ca și preț ușa ROTO nu este ieftină, dar își merită banii atât datorită economiei de spațiu cât și în special pentru efectul său futurist și dinamic cu care va face casa să impresioneze orice musafir. Este un sistem de uși rar întâlnit de aceia fiecare oaspete va încerca s-o deschidă, s-o închidă, s-o sucească și rotească. Această ușă cu siguranță va fi vedeta case tale. Sau de ce nu a biroului. Noi traim în era în care exprimarea personalității prin obiectele de uz personal, haine, case sau mașini, este o formă de limbaj nonverbal foarte uzual, pentru că în vremurile de azi bărbații nu se mai bat în piept ca să arate cine e mai puternic, ci își măsoară averile și creativitatea. 

Poate că această ușă nu te va face un om mai puternic sau mai bogat, dar cu siguranță te va reprezenta ca pe unul creativ și modern. 

Solicită consultanța specialistului Etalon Doors pentru oferta personalizată.

 

arrow
Suna acum Cere oferta