Sparge tiparele: alege NEGRUL în bucătărie

26 December, 2019 Mariana Melnic Culoarea neagra in design de interior este un nou trend, atat la mobila cat si la usile de interior.
În mod convențional, tindem să ignorăm culoarea neagră în bucătării (sau mai nou nonculoarea), care poate părea la prima vedere un tabu, dar în realitate, este destul de cochetă și unică. Indiferent dacă se optează pentru o schemă monocromatică sau se asociază acest negru profund cu o altă nuanță, este surprinzător cât de elegante pot deveni spațiile de gătit.
 
Am pregătit pentru voi 15 imagini inspiraționale care reprezintă o trecere armonioasă de la viziunea tradițională în designul bucătăriilor la una contemporană, toate având un element comun - negrul. 
 
Trebuie să menționăm că cele mai multe bucătarii negre sunt spațioase, spațiul mic fiind o adevărată problema pentru aceasta culoare.
 
Iluminatul are un mare impact în bucătărie. O bucătărie neagră poate da diverse emoții în funcție de corpurile de iluminat. Pentru a crea o atmosfera moderna alegeți lumina alba, rece, iar dacă doriți un aer tradițional, optați pentru lumina caldă, naturală.
 
Albul și accentele metalice se completează foarte bine cu bucătăriile negre. Introduceți un strop de culoare, iar rezultatele vor fi peste orice așteptări, la fel ca în bucătăriile de mai jos.
 
Bucatarii negre, usi negre
 
Bucatarii negre, usi negre
 
Bucatarii negre, usi negre
 
 
Bucatarii negre, usi negre de interior
 
bucatarii negre, usi negre de interior
 
Bucatarii negre, usi negre de interior
 
 
Bucatarii negre, usi de interior negre
 
Bucatarii negre, usi de interior negre
 
Bucatarii negre, usi negre
 
Bucatarii negre
 
 
Bucatarii negre, usi negre
 
Bucatarii negre, usi negre
 
 
 
V-am convins sa va mobilați bucătăria cu piese de culoare neagra?
Pentru astfel de stiluri nu se potrivesc ușile tipice de interior. La ele merg modele moderne cu texturi deosebite. Fie ca alegeti sa le combinați pe cele cu texturi lemnoase fie ca mergeti pe usile negre mat ori chiar antracit, la ETALON avem cele mai chic și calitative uși negre
 
 
 
Te invităm să le vezi în showroom-ul din București: str. Avrig 29B, sect. 2, București. 
Sună acum și cere ofertă sau înscrie-te la consultanță:  +40 (755) 476 598
arrow
Suna acum Cere oferta