Checklist de renovare a apartametului

13 September, 2019 Mariana Melnic renovare apartament, checklist renovare apartament

 

Da! Un plan bine făcut e ca și făcut. 

 

Renovările apartamentului sunt o mare încercare pentru orice familie. În acest tumult de taskuri nu ai cum să nu te rătăcești. Apar tot felul de dificultăți, fie nu ai calculat bine bugetul, fie nu mai găsești materialele pe care le vrei, ori chiar nu te încadrezi în timp cu lucrările. 

 

Dar dacă peste unele nereguli poți trece cu vederea și le mai rezolvi cumva, atunci cu ordinea lucrărilor de renovare mai bine să nu greșești, că te va lovi grav și la buzunar și la liniștea și pacea din casă. 

 

Sigur nu vrei să te trezești că la scut timp după renovare se sparge o țeavă ori nu funcționează bine instalația electrică și trebuie să spargi tot ce ai muncit cu multă migală și încă a și costat o avere. 

 

Tocmai pentru a evita astfel de riscuri iți recomandăm să încep cu o bună planificare. Structurează bine toate lucrările într-o listă în ordine cronologică și bifează fiecare lucrare încheiat. 

 

Ca să-ți fim de folos ne-am gândit noi la un check list de renovare a apartamentului, trebuie doar să-l descarci, să-l printezi și voila! Completează-l dacă mai ai nevoie de alte lucrări neprevăzute de noi. Și spor la treabă!

 

Descarcă CHECKLIST aici:

Checklist Renovare Apartament

 

arrow
Suna acum Cere oferta