DESPRE ETALON DOORS

Salon de uși premium de interior, exterior și pardoseli atent selectate și frumos prezentate în București

  • Diversitate

    Peste 2500 de modele de uși de la Profil Doors inclusiv cu deschideri alternative ori dimensiuni atipice plus o gamă mare de culori și texturi la parchet și laminat de la Floor Experts.

  • Flexibilitate

    Soluții optime pentru proiecte atipice și moderne, pentru stiluri actuale de design interior și flexibilitate în colaborarea cu designeri, arhitecți și dezvoltatori imobiliari.

  • Accesibil

    Oferta de prețuri este cea mai accesibilă din segmentul PREMIUM a ușilor de interior și exterior precum și a pardoselilor.

Citește mai mult

Livrări directe și rapide

Prețuri transparente. Pentru ușile de marimi standard și modele populare prezente la depozit, livrarea se face în maxim 7 zile. Livrăm uși în București și toată România

Montaj profesionist autorizat

Din 2018 am servit peste 249 de clienți mulțumiți. Am instalat mai bine de 1000 de uși de interior si peste 68 de uși INVISIBLE. Am adus uși ROTATIVE și GLISANTE.

Uși Premium de interior

Ușile ProfilDoors sunt rezultatul a 3 lideri mondiali. Designul este elaborat de specialiști ITALIENI, Tehnologia de către ingineri din GERMANIA, iar materia primă și producția se face în RUSIA.

Consultanță atentă și rapidă

Livrări directe și rapide Testează-ne acum:
+40 (755) 476 598

Uși Premium de interior

Etalon Doors a ales să aducă Ușile marca ProfilDoors, care sunt rezultatul colaborarii a 3 lideri mondiali. Designul este elaborat de specialiști ITALIENI, Tehnologia de către ingineri din GERMANIA, iar materia primă și producția se face în RUSIA.

Uși cu geam

Uși de interior cu inserții de sticlă transparentă sau mată, cu deschideri clasice sau glisante, bune pentru partajarea spațiului și păstrarea senzației de libertate și luminizitate.

Mai multe

Uși Albe

În top pentru că se potrivesc aproape în toate stilurile. La Etalon Doors găsești cea mai vastă gamă de modele de uși de interior albe, clasice sau cu texturi mate mătăsoase sau glossy.

Mai multe

Uși în alte culori

Ușă pe ROȘU intens cu textură pronunțată de lemn sau ANTRACIT sidefat, cam toate cele mai neobușnuite culori de uși de interior le găsești în București la Etalon Doors.

Mai multe

Uși înveliș structură lemn

Maxim rezistent la uzură mecanică, chimică și la influența razelor UV. Recomandat pentru școli și grădinițe.

Mai multe

Uși design clasic

Accent pe detalii, pe linii decorative, molding auriu sau argintiu, culori elegante ușor romantice etc

Mai multe

Uși design modern

În stil minimalist, cu linii reci, texturi sidefate, lucioase sau furniruite natural și multe alte variațiide modele.

Mai multe

Colecții uși de interior

Ușile ProfilDoors sunt rezultatul colaborării a 3 lideri mondiali. Designul este elaborat de specialiști ITALIENI, Tehnologia de către ingineri din GERMANIA, iar materia primă și producția se face în RUSIA.

Sisteme de deschidere moderne

Uși Invizibile sau FILOMURO

Toate modelele

Ușa glisantă MAGIC

Toate modelele

Uși glisante clasice sau de tip hambar.

Toate modelele

Pereti glisanti

Toate modelele

Suntem gata să începem un nou proiect

Colaborăm atent și eficient cu fiecare client. Nu contează câte uși cauți și nici cât de capricios poți fi. Noi suntem specialiști experimentați și știm să găsim soluții optime pentru orice proiect ambițios. Pentru B2B, designeri de interior, arhitecți și dezvoltatori imobiliari avem condiții preferențiale.

Contactează-ne pentru a beneficia
de o ofertă personalizată

Cere o Ofertă

NOUTĂȚI

Ultimele Articole din Blog

Mai Multe

Colaborăm cu designeri și arhitecți

Completează formularul iar noi te vom contacta pentru a stabili detaliile colaborării noastre

Cum să ne contactezi

Pentru detalii despre produse, oferte sau alte întrebări, vă invităm să ne vizitați pe adresa indicată mai jos sau să folosești datele de contact: